Nem engedik feljönni az OTP-t

Az eladók 3380 forinton láthatóan korlátlan mennyiségű OTP-részvénytől szabadulnának.
NAPI, 2011. október 21. péntek, 13:47
Fotó: Napi.hu

A bankpapír így egyelőre nem tud profitálni a javuló nemzetközi tőzsdei hangulatból és a forint kisebb erősödéséből. Az OTP másfél százalékos erősödése azért így is a legnagyobb a vezető papírok közül, a Richter 1,1 százalékkal 35500 forintra, a Mol 0,45 százalékkal 16805 forintra tudott fölkapaszkodni. A BUX 0,76 százalékos emelkedéssel 17234 ponton áll, a forgalom nem éri el az ötmilliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK