Nem enyhül a nyomás Budapesten

Nem enyhül az eladó nyomás a Budapesti Értéktőzsdén, igaz forgalom nem nagyon van. A Molban fontos szint látszik elesni.
NAPI, 2011. június 20. hétfő, 12:23
Fotó:

A BUX index délután fél egykor 0,75 százalékos mínuszban járt pénteki záróértékéhez képest, 22 531 ponton. Az OTP elmúlt héten beállított mélypontját tesztelgeti, 5745 forintin jár egyszázalékos mínuszban. A Molnál viszont elesni látszik az elmúlt napokban erős támaszként szolgáló, valamivel 22 000 forint felett járó  200 napos mozgóátlag, az olajipari részvény árfolyamát 21 800 forint alá is küldték az eladók, innen 21 850 forintig sikerült visszajönnie, ami másfél százalékos csökkenést jelent. A Magyar Telekomot egyelőre szeretik a délután MNB kamatdöntés előtt, a távközlési részvény árfolyama 559 forintra emelkedett, ez 4 forinttal magasabb a pénteki záróárnál.

A Richter 36 110 forinton stagnál, az Egis másfél százalékkal esik, 19 660 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK