Nem erősítették meg bin Laden elfogását

A ma megjelenő pakisztáni lapok nem tudnak arról, hogy Oszama bin Laden amerikai fogságba került volna, illetve, hogy volt hívei kiadásról tárgyalnak az amerikaiakkal. A meg nem erősített hír tegnap este óta mozgatja a deviza és kötvényárfolyamokat, sokan ennek számlájára írják, hogy a dollár két hetes rekordot döntött a jennel szemben.
Máté Dániel, 2001. november 15. csütörtök, 10:15
Fotó:

Az, hogy a pakisztáni lapok nem tudnak ilyesmiről, egyre hiteltelenebbé teszi a szárnyra kapó híreket. Az biztos, hogy az afgán-pakisztáni határon minden eddiginél nagyobb a készültség, mert az amerikaiak és a Pakisztán mindenképpen meg akarja akadályozni, hogy akár bin Laden, akár bármely ismert követője átlépje a határt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK