A Mol-csoporthoz tartozó TVK április 15-én tartja éves rendes közgyűlését. A magyar számviteli törvény előírásai szerint készített éves beszámoló szerint a társaság 2013. évi adózott nyeresége 6,2 milliárd forint 203,450 milliárd forint mérlegfőösszeg mellett.

A nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerint készített konszolidált pénzügyi kimutatásokat 218,169 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 5,66 milliárd forint részvényesekre jutó eredménnyel javasolja elfogadni az igazgatóság.

A TVK 2012-ben a magyar mérleg szerint adózás után 13,71 milliárd forint veszteséget könyvelt el, az IFRS szerinti vesztesége 7,58 milliárd forint volt.

A TVK részvényei a BÉT standard kategóriájában forognak, a papír március 21-i záróára 3899 forint, az elmúlt egy évben a részvény legmagasabb árfolyama 3999, a legalacsonyabb 1705 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!