Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tőkealap 86,64 forintot kínált a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. 25 forint névértékű törzsrészvényeiért. Az ajánlati ár megegyezett az ajánlat felügyeleti benyújtását megelőző 180 nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagárával.

A Konzum Nyrt. igazgatósága nem javasolta a részvényeseknek a vételi ajánlat elfogadását, figyelemmel arra, hogy a felügyeleti határozat elfogadásának időpontjában a részvények tőzsdei árfolyama részvényenként 123 forint volt.

A tőkealap a vételi ajánlat során összehangoltan járt el a Konzum Management Kft.-vel, a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt.-vel, valamint Mészáros Lőrinc és Jászai Gellért Zoltán magánszemélyekkel, akik az ajánlat megtételének időpontjában együttesen 75 százalékos befolyással rendelkeztek a Konzum Nyrt.-ben: Konzum PE Magántőkealap 45 százalék, Mészáros Lőrinc 19,57 százalék, Jászai Gellért Zoltán 10,43 százalék.

A Konzum Nyrt. részvényeivel a BÉT standard kategóriájában kereskednek, a papírok a keddi kereskedést 213 forinton zárták.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!