Nem foglalkozik már az árampapírokkal a Keler

Azonnali hatállyal felmondta a Keler Rt-vel kötött megbízási szerződést az E.On Dédász és az E.On Édász igazgatósága. A vezető testület a jövőben maga vezeti majd a társaság részvénykönyvét, s abba csak abban az esetben hajlandó bármiféle változást bevezetni, ha az eladó az E.On Hungária Rt.
NAPI Online, 2004. november 12. péntek, 09:37
Fotó:

Mint ismeretes a nyilvános vételi ajánlat lezárása után az E.On Hungária megpróbálta kiszorítnai a kisrészvényeseket a társaságból, ám néhányan ezt bíróságon próbálták megakadályozni. Egy furcsa körülmények között született választott bírósági ítélete nyomán az áramcégek igazgatóságai minden az E.On Hungária számára fel nem ajánlott részvényt érvénytelennek nyilvánítottak, ám ennek ellenére a papírok tőzsdei adásvétele folytatódott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK