Nem fogynak az eladók Budapesten

A reggeli esést követően nem sikerül talpra állnia az árfolyamoknak a BÉT-en, a BUX röviddel fél kettő után másfél százalékkal esik.
NAPI, 2011. június 23. csütörtök, 13:47
Fotó:

A vezető mutató napi mélypontja közelében tartózkodik fél kettő után néhány perccel,22 200 ponton. Az OTP beragadt 5700 forint alá, a bankpapír 95 forintos csökkenés után 5690 forinton várja a nap további részét. A Molban végleg elesni látszik a 21 000 forintos szint, másfél százalékos leértékelődés után 20 880 forinton jár árfolyama. A Magyar Telekom is lefelé vette az irányt, a távközlési részvény 10 forinttal, 574 forintra esett. A Richter sem szerepel jól, egy százalékkal lett olcsóbb, 35 900 forinton folyik a részvényekkel kereskedés. Az Egis követi szektortársát a lejtőn, egy százalékos mínuszban, 19 610 forinton jár. Már közel 3 százalékkal zuhannak a CIG részvényei, 874 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK