A vezető részvények közül az OTP kezdte a legjobban a napot, miután 4 százalék körüli pluszban 1690 forint környékén forog a papír, annak ellenére, hogy a Merrill frisse elemzése szerint a papír 1222 forintnál nem ér többet.

A Mol 9500 forinton 2 százalékos pluszban jár, annak ellenére, hogy az OMV a vártnál sokkal rosszabb gyorsjelentést tett közzé.

A kedden szárnyaló Magyar Telekom 1 százalékkal 562 forintra, a Richter pedig 1,6 százalékkal 24 100 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!