Nem indul jól a nap Budapesten

Lefelé indult a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. február 9. hétfő, 09:26
Fotó: Reuters

Alig 20 perccel a nyitás után már 0,9 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből az összes blue chip kivette a részét. A Richter, mely hétfő hajnalban adta ki a gyorsjelentését, 1,7 százalékos mínuszban állt, az OTP 1,2 százalékot bukott, míg a Magyar Telekom 0,5, a Mol pedig 0,4 százalékot.

A forgalmat tekintve kivételesen a Richter állt az élen 187 millióval, az OTP a második 55 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a TVK fért fel 20 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK