Nem indul túl jól a nap Budapesten

Egyelőre mínuszban a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. június 25. szerda, 09:32
Fotó: Napi.hu

Közel fél órával a kereskedés megnyitása után 0,2 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a Mol 0,7, az OTP 0,2 százalékkal vette ki a részét, míg a Richter 0,1, a Magyar Telekom pedig 0,3 százalékot emelkedett. Az MTI-nek nyilatkozó szakértők szerint a csökkenés oka, hogy kedden az amerikai indexek is vesztettek értékükből.

A forgalmat nézve nincs meglepetés, az OTP állt az első helyen 137 millióval, a Richter a második 27 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Magyar Telekom fért fel 8 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK