Nem indult valami jól a nap Budapesten

Estek a vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén kedden a nyitást követően. Egyedül a Richternek sikerült egy rövid időre pluszba lendülnie.
Napi.hu, 2016. január 26. kedd, 10:35

A BUX fél 11 után 23 120 ponton állt, amely hétfői záróértékéhez képest 0,5 százalékos csökkenést jelent. A vezető részvények mind veszteségben mozogtak. A Mol 0,9 százalékos gyengülést követően 13 605 forintot ért. Az OTP-részvények ára 0,5 százalékkal 5727 forintra esett. A Magyar Telekom 0,8 százalékos csökkenés után 394 forintot ért. A délelőtt folyamán egyedül a Richter lendült át egy rövid dőre a pozitív zónába, de fél 11 körül már 0,2 százalékos mínuszban volt, papírok 5400 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK