A BUX index fél egykor már közel egy százalékot veszített értékéből, s 23 119 ponton állt. A nagy részvények közül az OTP esett a legtöbbet, a bankpapír árfolyamát 6170 forintig küldték le az eladók, ami 1,3 százalékos csökkenés péntekhez képest. A Mol piacán is az eladók dominálnak, az olajrészvény értéke 0,9 százalékkal 22 860 forintig süllyedt. A Magyar Telekom fél százalék mínuszban, 537 forinton jár, a Richter 0,8 százalékkal értékelődött le, 36 215 forintig. Az Egis 2 százalékkal, 19 620 forintra esett. 6,5 százalékkal 315 forintra esett a Hybridbox részvények árfolyama, az FHB 2 százalék csökkenés után egyelőre 1000 forinton állapodott meg.

Forgalom egyelőre nem párosul az eséshez, egyelőre alig 3,5 milliárd forint értékben cseréltek gazdát részvények az azonnali piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!