Nem jött be a jóslat: inkább zöld, mintsem vörös Európa

Vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2017. december 5. kedd, 09:19
Fotó: Shutterstock

Az euróövezet EuroStoxx50 index 0,03 százalék emelkedéssel, a pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,10 százalék csökkenéssel kezdte a kereskedést - írja az MTI.

Londonban 0,23 százalék indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden, a frankfurti index nem változott, a párizsi 0,20 százalékkal csökkent. Madrid változatlanul, Milánó 0,15 százalék emelkedéssel nyitott. (Hétfőn vegyesen zárt New York.)

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 94,53 pontos emelkedéssel, 37 899,90 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,25 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK