A megszokott 50 milliárd forint összegben aukcióra vitt 3 hónapos diszkont kincstárjegyet mindössze 69,840 milliárd forintos jegyzési érdeklődés fogadta.

Az ÁKK az ajánlatokból a meghirdetett összegnek megfelelőt fogadott el, így 50 milliárd forint értékben, az előző aukcióval megegyező 4,21 százalékos átlaghozamon, 13 bázisponttal a 4,08 százalékos hétfői 3 hónapos másodpiaci referencia hozam felett adott el a szeptember 4-én lejáró papírból.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!