Nem kezdődik jól a nap Budapesten

Minimálisan, de mínuszban a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. december 18. szerda, 09:28
Fotó: Napi.hu

A kereskedés megnyitása után 25 perccel 0,1 százalékos mínuszt regisztrálhattunk a BUX-nál, így ekkor 18604 ponton állt az index. A blue chipek felemás teljesítményt nyújtanak: amíg az OTP 0,2, a Richter pedig 0,8 százalékot bukott tegnapi záróértékéből, addig a Mol 0,8, míg a Magyar Telekom 0,3 százalékos plusznak örülhetett.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 110 millióval, a Richter részvényeivel 32 millió forint értékben kereskedtek ekkor, míg a dobogó legalsó fokára a Mol fért fel 25 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK