Hiába teljesítette a penzumot az OTP, a befektetők épp megfelelőnek találták a mai napot arra, hogy lefelé nyomják az árfolyamot; a bankpapír a tizedik percben 1,2 százalékos mínuszban 4800 forinton forgott, kiemelkedő forgalom mellett, amely vélhetően a nap további részében is megmarad.

A negatív indulás ellenére - mely a BÉT irányadó indexét 18 308 pontig, 1,1 százalékos mínuszba hajtotta - is nagy csapkodásra készülhetünk a bankpapír piacán pénteken. Az OTP gyorsjelentésében közölt számokról bővebben itt olvashat.

A Mol 1,7 százalékos mínuszban 13 660 forintot ér meg a pesti parketten kereskedőknek.

A Magyar Telekom részvényei 0,6 százalékos mínuszban 686 forinton cserélnek gazdát, míg a Richter papírjai 0,9 százalékos veszteséggel már csak 36 015 forinton forognak.

A tőzsdei árfolyamokról bővebben itt tájékozódhat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!