Nem lankad a vételi kedv Európában

Már a távol-keleten is derűs hangulatban zajlott a tőzsdei kereskedés, ami Európában is kitartott, a DAX a napot 0,6 százalékos pluszban zárta, míg a CAC és az FTSE-100 0,8 százalékkal erősödött.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 18:36
Fotó:

A BMW-csoport vezérigazgatója komplett tervet mutatott be a cég költségcsökkentésére, technológiai fejlesztésére és ezzel egyidejűleg profittermelő képességének javítására. A reorganizációs tervek nem győzték meg a befektetőket, a részvény több mint egy százalékkal gyengült. Ezúttal emelkedett a Northern Rock árfolyama, ami a bajba jutott bank felvásárlásáról érkező híreknek volt köszönhető - ezúttal a JC Flowers & Co. ajánlatáról szóltak a hírek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK