Nem lehet sokáig függőlegesen emelkedni

Változatlan szinten készül nyitni a BUX, egy kis korrekció benne van a pakliban.
NAPI, 2010. március 9. kedd, 08:54
Fotó:

A tegnapi szintek körül készül nyitni a BÉT részvénypiaca. Tegnap látványosan kipukkadt a piac, ma tapogatózós nap lesz, a szereplők megpróbálják kitalálni, hogy egy kis esés után érdemes e venni, vagy vége az emelkedési hullámnak - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője. a külföldi piacok jórészt egy helyben állnak, devizafronton pedig nem érződik nagy változás.
Ha a külföld nem emelkedik, vagy kis mínuszt mutat, akkor az OTP is visszaeshet, ami nem jelenti azt, hogy később nem emelkedhet tovább, de szükséges egy pihenő még akkor is, ha az emelkedő trend folytatódik.

Az elmúlt pár napban valószínűleg short zárások húzták fel az árakat, ez a lendület nem tart örökké, függőlegesen nem lehet emelkedni - tette hozzá az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK