Nem megy jól Budapestnek

Nem idította jól a napot a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX. A délelőtti órákban 0,8 százalékkal esett a szerdai záróértékhez képest, az index 33 717 pontnál járt fél 12-kor.
Szabó Zsuzsanna, 2017. február 16. csütörtök, 11:38
Fotó: MTI/EPA

A vezető részvények mind veszteségben álltak. A Mol 0,2 százalékos mínusz után 20 660 forintnál járt. A Magyar Telekom  0,4 százalékkal áltt az előző napi zárószintje alatt, ami 523 forintos részvényárfolyamot jelentett.

Az OTP 1,3 százalékkal esett, a részvények 9150 forintot értek, míg a Richter 1,1 százalékos mínusszal 6606 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK