Éves szinten az utolsó negyedévben behozott 9,7 milliárd forintos árbevétellel 42,9 milliárd forintos forgalmat ért el a csoport, ami jó félmilliárdos csökkensét jelent forintban, euróban számolva egy százalékos növekedést sikerült elérni. Az EBITDA 900 millió forinttal 4,781 milliárd forintra esett tavaly, az adózás előtti veszteség 965 millió forintra nőtt 407 millióról.

A Danubius részvények tavaly őszi áremelkedésének oka kiderül a gyorsjelentésből is, amint az már megszokott, vélhetően a fő tulajdonos vásárlásai okoztak tiszavirág életű drágulást. Cégeinek részesdése a negyedév során 77,72 százalékra nőtt a szeptember végi 77,61 százalékról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!