A vártnál egy tized százalékponttal rosszabb júliusi inflációs adat nem mozgatta meg a devizapiacot - tájékoztatta a Napi Online-t az ING devizakereskedője. A dollár a tegnapi napon jelentősen erősödött az euróval, és így a forinttal szemben, az 1,2750-es euró/dollár árfolyam 212 forint fölötti dollárkurzust is jelentett. Reggel 211,20 forinton kereskedtek az amerikai fizetőeszközzel, melynek piacán a befektetők már a szeptemberi FED-kamatdöntést figyelik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!