Nem nagyon mozgott a forint

Az euróval és a dollárral szemben enyhén erősödött, a svájci frankkal szemben nem változott a forint árfolyama csütörtök reggelre a bankközi devizapiacon.
Dzindzisz Sztefan, 2017. november 9. csütörtök, 07:30
Fotó: Pixabay

Az eurót 7 óra tájban 311,85 forinton jegyezték a szerda esti 312,06 forint után. A dollár 269,17 forintról 268,82 forintra gyengült, a frank pedig előző esti kurzusán, 269,08 forinton forgott - írja az MTI.

A régiós devizák közül a cseh korona 0,04 százalékkal gyengült, a lengyel zloty árfolyama nem változott az euró ellenében.

Az euró kissé erősödött a dollárral szemben, az európai valutával 1,1604 dolláron kereskedtek, míg szerda este 1,1593 dolláron forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK