A részvényektől, agrárnyersanyagoktól és ingatlanpiactól függő hozamú konstrukció az egy jegyre jutó nettó eszközértékből ítélve valószínűleg nem fizet majd hozamot a névérték felett, hasonlóan a novemberben lejárt Világválogatott 2-höz. (Ugyanakkor a némileg eltérő portfóliójú Világválogatott 1 júniusig még három évre 25 százalékos hozamot tudott elérni a válság ellenére is.) Ezenkívül a bankcsoportnál lezárult a Határtalan Európa nevű új nyílt végű garantált alap jegyzése. Futamideje december 7-étől 2012. december 7-éig tart, részesedési mutatója 100 százalék.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!