Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A meghatározó amerikai részvénypiaci mutatók az irányt keresik a kereskedés korai szakaszában, és 1-2 tized százalékos mínuszokat, illetve stagnálást mutatnak. Több papír azonban kiemelkedően szerepel, így a Linkedln valósággal szárnyal a jó gyorsjelentés hírére. Az AIG-t pedig részben az osztalékfizetések 2008 utáni újraindulására vonatkozó bejelentése után kezdték el erőteljesebben venni a befektetők. A Dell egy m&a hírre drágult jelentősen. Az árupiacon a WTI nyersolaj jegyzése több mint 1 százalékkal 107 dollár alá süllyedt, míg az arany hajszálnyival 1313 dollárra emelkedett.

A befektetők több makroadatra is figyeltek: az amerikai munkanélküliségi mutató ugyan négyéves málypontra csökkent, ám a foglalkoztatottsági adat elmaradt a várakozásoktól. Emellett a gyáripari rendelések másfél százalékkal bővültek júniusban az Egyesült Államokban, ami jócskán elmaradt az elemzők által várt 2,3 százalékos ütemtől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!