Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A forintpiac pozitív hangulatban nyitott, az euró árfolyama 278,1 forinton kezdett, onnan 279,5-ig is elment, fél 10 körül 279 forinton állt - mondta Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank devizapiaci üzletkötője.

Alapvetően a régióval együtt mozog a hazai deviza.

A svájci frank erősödik az euróval szemben, ezért egy alacsonyabb forint/euró árfolyam ellenére is gyengült az alpesi devizával szemben a hazai fizetőeszköz, 208,6 forinton kezdett az árfolyam. A dollár 217,35 forinton nyitott.

Ma nem várható komolyabb adat, ezért nyugodt, alacsony forgalommal jellemezhető kereskedésre számít a Commerzbank kereskedője, az euró árfolyama a 278-280 forintos sávban mozoghat a nap folyamán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!