Fél kettő után néhány perccel alig valamivel nyitáskori értéke felett és 0,6 százalékkal tegnapi záróértéke alatt, 22 669 ponton állt a BUX index. A Mol 40 forint mínuszban jár, 22 310 forinton. Az OTP 80 forint csökkenés után 5766 forintot ér, a reggel még emelkedő Richter 36 000 forintos stagnálásba csúszott vissza. A Magyar Telekom 1,2 százalékkal értékelődött le, 555 forintig. Az Egis 140 forinttal, 19 460 forintra csúszott le, a CIG egy százalék csökkenés után 891 forintot ér. A részvényforgalom nem magas, nem éri el a hatmilliárd forintot sem. A szereplők egyelőre a fél hármas amerikai adatokra várnak, ez hozhat némi pezsgést a piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!