Nem találja az irányt a forint

Kevéssé változott, de vegyesen alakult a forintárfolyam pénteken a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. A hetet a forint szerény árfolyamnyereséggel fejezte be.
Domokos László, 2017. július 7. péntek, 19:01
Fotó: Napi.hu

Az eurót a kora reggeli 308,31 forint után 308,04 forinton, a svájci frankot 281,08 forint után 280,07 forinton jegyezték este hét óra előtt.

A dollár jegyzése a kora reggeli 269,95 forintról 270,12 forintra emelkedett estére, de nap közben 269,30 forinton is állt a jegyzés, ami a forint idei legerősebb árfolyama az amerikai devizával szemben. Legutóbb tavaly májusban állt hasonló árfolyamon a forint.

A forint a héten erősödött mindhárom devizával szemben, hétfő kora reggeli árfolyamához képest euróban 0,27 százalékkal, dollárban 0,19 százalékkal, svájci frankban 0,67 százalékkal - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK