Nem találja az irányt az USA

Nem tudják merre induljanak a tőzsdék.
Napi.hu, 2013. december 30. hétfő, 15:53
Fotó: Napi.hu

Délután az ingatlanszektorból jönnek piacmozgató makroadatot, addig pedig leginkább kivárnak a főbb indexek. Húsz perccel a kereskedés megnyitása után a DJIA 0,03 százalékos pluszban, az S&P-500 0,08 százalékos, míg a Nasdaq 0,3 százalékos mínuszban állt.

A december 27-én zárult, a karácsonyi ünnep miatt a tőzsdei kereskedés szempontjából csonka hetet a DJIA 1,6 százalékos emelkedéssel, az S&P és a Nasdaq pedig egyaránt 1,3 százalékos növekménnyel zárta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK