Nem találja az irányt Budapest

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe stagnálás közeli állapotban tartózkodott a nyitás után pár perccel.
Napi.hu, 2013. november 7. csütörtök, 09:25
Fotó: Napi.hu

A BUX valamivel 19 200 pont fölött, egy tized százalékos gyengüléssel állt. Az OTP-papír 4780 forinton szintén stagnált, de a Mol is minimális elmozdulással, 14 725 forinton forgott. Az Egist szintén előző napi záróára közelében 27 285 forinton adták-vették. Az Mtelekom közel másfél százalékkal 292 forintig gyengült. Az egyetlen blue chip, amelyik emelkedett, a Richter, a gyógyszerpapír fél százalékkal 4265 forintig drágult. Az Elmű-árfolyam pedig ismét 7 százalék fölötti pluszt mutatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK