A Dow Jones IA, AZ s&P 500 és a Nasdaq egyaránt 1 tized százalékkal gyengült a kereskedés első szűk két óráját követően.

Komolyabb piaci befolyásoló hatást gyakorló adatok hiányában zajlik a kereskedés, amelyben az energia- és nyersanyagipari társaságok az átlagnál rosszabbul szerepeltek, míg a banki papírok zömmel erősödtek. A Google továbbra is gyengül, részben Eric Schmidt elnök pénteki bejelentésének hatására, miszerint részesedésének közel felétől megválik. Az arany közel 1 százalékkal 1650 dollárig süllyedt, az olaj fél százalékkal 96 dollár fölé drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!