Nem találják az irányt a tengerentúli börzék

Enyhe emelkedéssel nyitottak az amerikai tőzsdemutatók, ám a kereskedés kezdete után másfél órával már előző záróértékük környékén vibráltak a vezető indexek.
NAPI, 2011. május 9. hétfő, 16:01
Fotó:

Ugyan az árupiaci termékek árfolyamai - élükön a nemesfémekkel - kezdtek magukra találni és ez a tőzsdékre is jótékony hatással volt, Görögország újbóli leminősítése (ezúttal a Standard & Poor's által) viszont kissé elbizonytalanította a befektetőket.

A kockázatkerülés erősödésével az amerikai állampapírok hozamai is megkezdték lassú kúszásukat felfelé.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK