Nem találta az irányt a forint

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfőn a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
Domokos László, 2017. május 8. hétfő, 19:42
Fotó: Napi.hu

A forint árfolyama euróban alig változott, dollárban gyengült, svájci frankban emelkedett.

Az eurót este hét órakor 311,35 forinton jegyezték a kora reggeli 311,67 forint után.

A dollár jegyzése 284,80 forintra emelkedett 283,81 forintról, a svájci franké 285,36 forintra csökkent 286,87 forintról - írta az MTI.

Az euró gyengült a dollárral szemben, jegyzése a kora reggeli 1,0972-ről 1,0932 dollárra csökkent este hét órára. Az euró az első francia választási forduló óta mintegy 3 százalék árfolyamnyereséget halmozott fel, ami a második forduló már előre beárazott eredményének ismeretében profitkivételnek lett kitéve.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK