Nem találta az irányt Ázsia

Vegyesen zártak a vezető ázsiai tőzsdemutatók kedden, és nincs egyértelmű trend a még nyitva tartó börzéken sem - írta az MTI.
Szepesi Anita, 2017. május 23. kedd, 08:41
Fotó: Napi.hu

Kedden Tokióban a Nikkei225 mutató 0,31 százalékkal, 19 617 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX mutató 0,16 százalékos csökkenéssel fejezte be a napot.

A már szintén bezárt tőzsdék közül a tajpeji 0,11 százalékos növekedéssel, az ausztrál börze ugyanakkor 0,27 százalékos csökkenéssel zárt.

A tokiói tőzsdezáráskor még folyt a kereskedés néhány börzén a térségben, Hongkong 0,05 százalékos, Szöul pedig 0,48 százalékos növekedést, Sanghaj viszont 0,44 százalékos gyengülést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK