Nem tart sokáig az esés

Reggel még csökkenő árak jöhetnek, ám nem így kell forduljon a piac, középtávon inkább sávozás várható.
NAPI, 2009. augusztus 12. szerda, 08:55
Fotó:

A reggeli órákban még a tegnapi hangulat uralkodhat, vagyis az esés, de nem valószínű, hogy így fordul a piac. Inkább arról van szó, hogy megijedtek tegnap a szereplők - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Ma semmi ok nincs a pánikszerű esés folytatódására, így lehet, hogy már délután fölfelé kanyarodnak az árfolyamok, de lehetséges, hogy ez csak a napokban következik be. Utána sávozás következhet 17500 és 18800-as BUX-értékek között - vélekedett az üzletkötő.

Az OTP esetében 4000 forintnál húzódik a trendcsatorna alja, de a szakértő véleménye szerint a bankpapír meg fogja még látogatni a közeljövőben a 4800-5000 forintos régiót is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK