A DJIA pirosban kezdett, 0,1 százalékkal csökkent. Az S&P 500 is kis mínusszal indult, 0,14 százalékkal ért kevesebbet nyitás után, mint a hétfői záráskor. A Nasdaq kezdett legrosszabbul, 0,24 százalékkal alacsonyabban állt pár perccel 16 óra után. A Fed döntését követően ugyan mindegyik index minimális pluszba tudott kerülni, azonban végül csak a Dow tudott minimális 0,1 százalékos pluszban zárni. A Nasdaq és az S&P500 03, illetve 0,2 százalékkal csökkent.

Napközben az építőipari vállalatok reagáltak pozitívan a vártnál jobb ingatlanpiaci adatra, és nagyon jól rajtoltak a légitársaságok részvényei is, miután kedvező ágazati kilátás látott napvilágot. Rosszul szerepelt viszont a technológiai szektor, mivel az Exar csökkentette negyedéves profitkilátásait.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!