A BUX erős pluszos nyitás után 19 420 pont körül, 2-3 tized százalékos mínuszban állt délelőtt fél tizenegy körül. A forgalom egyelőre 2 milliárd forint alatt alakul.

A nagy papírok között az OTP közel 1 százalékkal 5254 forintig gyengült, míg a Richter majd fél százalékot veszítve 35 500 forinton forgott. A Mol 16 400 forinton, az Egis 20 405 forinton stagnált, az Mtelekom viszont közel 1 százalékkal 358 forintig erősödött.

A Biomedical ugyanakkor közel 20 százalékot rallyzott viszonylag jelentős forgalomban, miután rendkívüli közleményt tett közzé a BÉT honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!