Nem tépték szét a jegyeket, de a hozam meglódult

A szokásosnál nagyobb meghirdetett mennyiséghez képest szűk kétszeres túljegyzés mellett zajlott le a háromhónapos diszkontkincstárjegyek keddi aukciója.
NAPI Online, 2007. december 4. kedd, 12:05
Fotó:

Az Államadósság Kezelő Központ által meghirdetett 45 milliárd forintos mennyiségre 89 milliárd forinttal válaszoltak az elsődleges forgalmazók. Az elfogadott hozamok 7,40-7,52 százalék között szóródtak, a 7,48 százalékos átlag a hétfői másodpiaci benchmarkot 13 bázisponttal múlta felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK