A BUX továbbra is gyengélkedik, a Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója a nyitás után nem sokkal 20 ezer pont alá esett, s azóta sem tudott feljebb kerülni. Fél egy után 19 946 pontnál járt a mutató, ami 1,84 százalékos csökkenést jelent tegnaphoz képest. Igen gyengén muzsikálnak a vezető papírok: a Mol 1,6 százalékkal az OTP pedig 2,5 százalékkal gyengült reggel óta, a Richter 2,3 százalékos mínuszban van, a Magyar Telekom pedig 1 százalékos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni eddig.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!