Nem tett csodát a forinttal Matolcsy

11 órakor ismertette az MNB a növekedési hitelprogramjának a részleteit, a forint némileg reagált a hírre, de elsimult a kezdeti erősödés.
NAPI, 2013. április 30. kedd, 12:03
Fotó: Napi.hu

A devizapiac a 11 órás MNB-sajtótájékoztatóig kivárt : az euró árfolyama 300 forint körül ingadozott. A sajtótájékoztató kezdetén az árfolyam gyorsan 298,5 forintig esett, ám azt követően visszakorrigált 299,2 forintra. A dollárral 229,1 forinton, a frankkal 244,5 forintos kereskedtek a dél előtti percekben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK