Az euróőai devizát nyitáskor 269 forint alatt jegyezték - az erősödésnek régiós háttere volt -, majd a londoni repülőgéprobbantási tervek körüli felfordulás kissé - 269,70 forintig - visszahúzta a jegyzést, s amennyiben eszkalálódik a káosz, úgy 270 fölé is kúszhat az euró. Mindezzel együtt kereskedők nem számítanak a forint erősödési trendjének megtörésére, és a következő napokban 268 forintig is lemehet a kurzus.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!