Az erősödés elsősorban BÉT-kedvenceknek köszönhető: az OTP 0,8, a Mol pedig 1,4 százalékkal erősödött a nap folyamán, s a Richter 1.8 százalékos drágulására sem lehet panasz. A nagyobb részvények közül a Matáv nem tart a töbiekkel, a telefonpapír 0,3 százalékkal gyengült. Az erősödésben részt vesz az említettek mellett a BorsodChem és az Egis is, előbbi 4,2, utóbbi pedig 2,3 százalékkal drágult a mai nap során.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!