A BÉT részvényindexe 115 pontos (0,6 százalék) pluszban, 18956 ponton áll, a Mol és az OTP emelkedésének köszönhetően. Míg a RIchter 36900 és a Magyar Telekom 555 forintos árfolyama stagnálást jelent, az OTP újabb 50 forinttal növelte értékét és 3870 forintra erősödött.  A Mol papírjaival 19330 forinton kereskednek, ami 0,7 százalékos növekmény.

Európában is főleg a bankszektor teljesít jól, a Raiffeisen 6, az Erste 4,5, az Unicredit 5 százalék pluszban van.

A kisebb papírok közül az E-Star érdemel figyelmet, amelyet egyáltalán nem ingatott meg a vezérigazgató távozásának híre, 4950 forinton három százalék feletti pluszban van a részvény.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!