A BÉT forgalma csütörtökön nem érte el a 9 milliárd forintot sem.


Az OTP részvényei egész nap a negatív tartományban mozogtak, és végül 44 forintot veszítettek árfolyamukból, 3,1 milliárd forintot valamivel meghaladó forgalomban.

A Mol papírjának ára 1 százalékkal, 100 forinttal 9950 forintra csökkent, az olajrészvények valamivel nagyobb, mint 2,2 milliárd forintos forgalomban forogtak.

A Magyar Telekom részvénye 1,4 százalékot veszített árfolyamából, amely így 575 forinton állt a kereskedés délutáni zárásakor. A részvényekre 2 milliárd forintnál valamivel nagyobb értékben születtek kötések.

A Richter-papír is veszteséggel zárta a csütörtököt, 1 százalékos gyengülése 28 100 forintos nap végi árfolyamot eredményezett, miközben közel 900 millió forintos forgalmat teljesített.

Az ötödik legnagyobb, közel 170 millió forintos forgalmat bonyolító TVK-részvény 0,6 százalékkal 2615 forintra erősödött.

Az Egis viszont 2,7 százalékos veszteséget volt kénytelen elszenvedni részvényárfolyamában, a papír így 10 220 forinton zárt, 57 millió forintos forgalomban. A hetedik legjelentősebb, 24 millió forintos forgalmat teljesítő Genesis 2,5 százalékkal 891 forintra drágult.

A kis papírok teljesítményét tükröző BUMIX-index 0,8 százalékkal 1523 pontra mérséklődött csütörtökön.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!