Nem volt jó napja a forintnak

Gyengült a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon hétfőn.
MTI, Napi.hu, 2015. november 16. hétfő, 21:40
Fotó: Napi.hu

Este fél tíz után az eurót 311,7 forinton, a dollárt 291,8 forinton, a svájci frankot 288,9 forinton jegyezték. Nyitó jegyzéséhez képest az euró 0,07 százalékkal, a dollár 0,69 százalékkal, a frank 0,42 százalékkal  drágult a forinttal összevetve.

Az euró  0,62 százalékkal, 1,068 dollárra gyengült hétfő este 10 óra után a bankközi kereskedelemben.

Korábban a MarketWatch arról írt, hogy a devizapiacokat is megrázta a pénteki merényletsorozat: az európai devizák gyengültek és a befektetők a biztonságosabb amerikai dollár, illetve japán jen felé vették az irányt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK