Nem volt jó napja eddig Budapestnek

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexének, a BUX-nak csak pillanatokra sikerült a nyereséges zónába kerülnie csütörtök délelőtt, kora délután is veszteségben állt.
Napi.hu, 2016. április 28. csütörtök, 13:46
Fotó: Reuters

A BUX délután háromnegyed 2 körül 0,1 százalékos veszteségben 26 969 pontnál járt. A vezető részvények vegyesen teljesítettek. A Mol és a Richter esett, a Magyar Telekom és az OTP pedig emelkedett.

A Mol 0,2 százalékos veszteséggel 16 495 forintos árfolyamnál járt, a Richter 1 százalékos esést követően 54665 forintot ért. Ezzel szemben az OTP is és a Magyar Telekom is 0,6 százalékkal teljesített jobban az előző napi záráshoz képest, a bankpapírok 7310, a telekompapírok 473 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK