A vezető részvények mind veszteségben zártak csütörtökön. Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank üzletkötője az MTI-nek azt mondta: ahogy gyengült a forint, úgy gyengült a magyar részvénypiac is, ami megfelelt a nemzetközi hangulatnak. Az OTP, a Mol és a Richter egyaránt napi tetején kezdte a napot, és napi alján fejezte be, csupán a Magyar Telekom volt kivétel, reggel nyilvánosságra hozott jelentésének köszönhetően.

A Mol 1,8 százalékkal 14 685 forintra esett 1,8 milliárd forintos forgalomban. Az OTP 1,91 százalékkal 5690 forintra zuhant 1,7 milliárd forintos forgalomban. A Magyar Telekom 0,2 százalékkal 412 forintra gyengült 1,1 milliárd forintos forgalmú nap után. A Richter-papírok árfolyama 1,9 százalékkal 4405 forintra csökkent, forgalmuk 1,7 milliárd forintot ért el.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!