Nem vonzó a magyar autópiac - inkább Moszkvába megy az AAA Autó

Az AAA Autó igazgatósága úgy döntött, hogy idén korai még visszatérni a magyar használtautópiacra, Oroszországban viszont már 2011-ben megjelennek.
NAPI, 2011. március 2. szerda, 08:22
Fotó:

A használtautó-kereskedő cég igazgatósága úgy döntött, hogy az első félévben kivonul a román piacról és eladja a General Automobil S.R.L.-ben lévő száz százalékos részesedését.

A 2011-es tervekben emellett szerepel, hogy biztosítási brókeri engedélyt szereznek Csehországban és Szlovákiában, valamint ugyancsak e két országban ügynökként lízing alapú autóhitelt nyújtanak a vásárlók egy korlátozott csoportjának.

A következő 18 hónapban új üzleteket terveznek nyitni a csehországi Liberec, Most, Jihlava, Opava és Mladá Boleslav városokban, valamint a szlovákiai Érsekújváron és Eperjesen.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK