Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) írta ki a 2011. évi népszámlálás nagypéldányszámú kérdőíveinek nyomdai előállítására, csomagolására és szállítására szóló közbeszerzést.

A KSH-val kötött, 2011. november 8-ig szóló két szerződés összértéke nettó 215 millió forint - olvasható a közleményben.

A nettó 161 millió forint értékű első szerződés alapján az Állami Nyomda készíti el, csomagolja és szállítja le a szükséges kérdőíveket. A másik, nettó 54 millió forint értékű szerződés értelmében a társaság leányvállalatával, a Gyomai Kner Nyomda Zrt.-vel közösen végzi a kapcsolódó gyártási és logisztikai feladatokat a népszámlálás segédleteire, egyéb nyomtatványaira vonatkozóan.

A közlemény idézi Zsámboki Gábort, az Állami Nyomda vezérigazgatóját, aki elmondta, hogy az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően nyomtatványgyártási kapacitásuk eléri a napi 4 millió oldalt, s ez garancia arra, hogy minden magyar állampolgárhoz a megfelelő időben eljussanak a szükséges kérdőívek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!