Nevet váltana az econet

Az econet.hu közgyűlésén nevet változtatna és megemelné részvényei névértékét.
NAPI, 2011. február 8. kedd, 08:23
Fotó:

Április végén névváltoztatásról döntene az econet.hu közgyűlése - derül ki a társaság közgyűlési meghívójából. Az igazgatóság előterjesztése szerint a cég neve ezentúl EST Média, vagy EST Média/Event Vagyonkezelő részvénytársaság lenne. A névváltásra a vezetés szerint azért lenne szükség, hogy az jobban kifejezze a most már alapvetően média fókuszú tevékenységet.

Ezzel párhuzamosan megemelnék a részvények névértékét is az eddigi 100 forintról 1000 forintosra. Mivel az akcióval a társaság alaptőkéje nem változik, ezért pozitív közgyűlési döntés esetén részvénycsere lebonyolítására is sor kerülne.

Az igazgatóság e mellett kéri a részényesektől sajátrészvény vásárlásra szóló felhatalmazásának meghosszabbítását is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK