Nevet változtat az E-Star

Megváltoztatta nevét az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt., a társaság új elnevezése: ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden.
MTI-Eco, 2013. december 17. kedd, 17:30
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint a cégbíróság bejegyezte az új cégnevet. A BÉT standard kategóriájában szereplő cég 2012. december 13. óta csődeljárás alatt állt, amely csődegyezséggel zárult az idén novemberben.

A budapesti székhelyű társaság Magyarországon, Lengyelországban és Romániában fő tevékenységként hőtermeléssel és -szolgáltatással, kapcsolódó tevékenységként pedig elektromos energia előállításával, illetve ezek kereskedelmével foglalkozik, Magyarországon pedig közvilágítási rendszerek korszerűsítésével és üzemeltetésével is.

Az E-Star 2013 első félévében nyereséges volt, adózás utáni eredménye 1,6 millió eurót tett ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK